Міжнародна науково-практична конференція «Прикладні системи та технології в інформаційному суспільстві»

30 вересня у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка на факультеті інформаційних технологій відбулась Міжнародна науково-практична конференція «Прикладні системи та технології в інформаційному суспільстві». Конференція охоплювала теми з різних галузей, таких як прикладні інформаційні системи в цифровій економіці, прикладні інформаційні системи на транспорті, в машинобудуванні, агросекторі, фінансовому, банківському секторах, енергетиці, медицині, прикладні інформаційні системи та технології в освіті, науці, техніці, захист інформації в прикладних інформаційних системах, перспективні системи та технології в інфокомунікаціях, проблемні правові аспекти використання цифрових технологій.

На конференції співробітники кафедри інформаційних технологій взяли участь в роботі програмного комітету та представили доповідь:
M. Kozlenko, “Machine learning with cloud platforms,” in Proc. V International Scientific and Practical Conference on Applied Systems and Technologies in the Information Society (AISTIS), V. Pleskach, I. Harko, and V. Mironova, Eds. Taras Shevchenko National University of Kyiv, Kyiv, Ukraine, Sept. 30, 2021, pp. 260-264, doi: 10.5281/zenodo.5555430