Відбулася зустріч студентів із Тетяною Родчин – Project Manager компанії Softserve

Сьогодні відбулася чергова зустріч студентів факультету математики та інформатики із представниками компанії SoftServe. Зокрема, в зустрічі взяли участь здобувачі освіти за спеціальністю “Інженерія програмного забезпечення”.


Цього разу спікеркою була випускниця ПНУ спеціальності “Комп’ютерні науки”, а тепер Project Manager компанії Softserve – Тетяна Родчин. У своїй презентації доповідачка розповіла про свій шлях і кар’єру в  ІТ-індустрії, про актуальні тренди і технології, важливість технічних і комунікаційних навичок. Особливу зацікавленість слухачів викликала розповідь про те, як отримати першу роботу в ІТ, на що звернути увагу при підготовці до першої співбесіди, про важливість отримання фундаментальної освіти в університеті і наполегливість в досягненні поставленої мети. Авторка презентації порекомендувала слухачам must-read books, а також відмітила необхідність постійного навчання для того, щоб бути успішним в ІТ. 

Презентацію завершили відповідями на питання студентів, авторку найцікавішого запитання нагороджено книгою Джеффа Сазерленда «Scrum. Навчись робити вдвічі більше за менший час».

Наприкінці зустрічі відбулася цікава вікторина, переможці якої отримали цінні призи.

Колектив кафедри інформаційних технологій висловлює щиру подяку компанії SoftServe, спікерці Тетяні Родчин та організатору зустрічі – керівнику «Центру розвитку талантів» компанії «SoftServe» в Івано-Франківській та Закарпатській областях – Юрію Безгачнюку за цікавий івент, чудові призи та багаторічну співпрацю. До нових зустрічей!