Відбулася чергова зустріч студентів із представником компанії SoftServe

В рамках співпраці університету із стейкхолдерами 21 березня 2024 року відбулася зустріч студентів ОП «Інженерія програмного забезпечення», а також студентів інших спеціальностей факультету математики та інформатики із представником SoftServe – української ІТ компанії що працює у сфері розробки програмного забезпечення та надання консультаційних послуг вже більше 30 років. SoftServe є однією з найбільших компаній-розробників програмного забезпечення у Центральній та Східній Європі та другою найбільшою ІТ-компанією України за кількістю співробітників. Нещодавно наш університет отримав відзнаку «Золотий освітній партнер» від цієї ІТ-компанії.

Керівник «Центру розвитку талантів» компанії «SoftServe» в в Івано-Франківській та Закарпатській областях Юрій Безгачнюк провів презентацію на тему «Популярні напрямки роботи в ІТ галузі». Метою доповіді було інформування студентів про сучасні тенденції та перспективи розвитку у сфері інформаційних технологій, а також актуальні тренди щодо можливого працевлаштування. Під час зустрічі спікер розповів про географію офісів, основні напрями діяльності компанії та перелік партнерів «SoftServe». Доповідач звернув увагу звернув увагу на важливість опанування конкретних навичок та компетенцій, які відповідають потребам сучасного ринку ІТ, надав поради щодо того, яким чином варто готувати резюме при поданні заявок на роботу. 

В своїй доповіді Юрій Безгачнюк відзначив важливість подальшої співпраці з університетом, зокрема у розширенні дуальної системи навчання, проходження студентами практики та виконання випускних кваліфікаційних робіт на теми, що пов

’язані із сучасними задачами ІТ-галузі.

Зустріч завершили відповідями на питання студентів. 

Колектив кафедри інформаційних технологій, що був ініціатором проведення зустрічі, щиро вдячний компанії SoftServe і Юрію Безгачнюкові за проведення цікавого заходу і надалі сприятиме розширенню багаторічної співпраці.