Профорієнтаційна зустріч із учнями Княгиницького ліцею Рогатинської міської ради

15 березня 2024 року здобувач вищої освіти І року навчання освітньої програми Інженерія програмного забезпечення Назарій Цюняк зустрівся із учнями Княгиницького ліцею Рогатинської міської ради. Школярі з цікавістю слухали інформацію про Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, який є не лише лідером серед закладів вищої освіти в регіоні, а й центром наукової думки.

Спочатку присутні переглянули відеозвернення доктора політичних наук, професора, ректора Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Ігоря Цепенди. Потім Назарій розповів про освітні програми факультету математики та інформатики, а також про основні кафедри, які їх забезпечують. Детальніше розповів про спеціальності 121 Інженерія програмного забезпечення та 014.09 Середня освіта (Інформатика. Англійська мова), на яких він навчається.

У процесі навчання є велике бажання оволодіти сучасними мовами програмування, знаннями з інформатики, комп’ютерної техніки, баз даних, Інтернет-технологій. Студент зауважив, що навчання на факультеті є цікавим. Захоплює у цій професії і те, що основним напрямом працевлаштування випускників є робота програмними інженерами у IT-компаніях України та світу, що окрім фахових знань, також вимагає високого рівня володіння іноземною мовою.

Зустріч пройшла в надзвичайно теплій та дружній атмосфері.