Викладачі кафедри взяли участь у дводенному інтенсивному курсі від компанії SoftServe

Викладачі кафедри інформаційних технологій Ігор Лазарович та Микола Козленко взяли участь у дводенному інтенсивному курсі, розробленому експертами компанії SoftServe спеціально для викладачів ІТ-напрямів. Мета курсу: максимально допомогти інтегрувати потреби ринку у навчальний процес та зробити його не лише корисним, а й цікавим для студентів, а також зменшити відстань між тими, хто навчається та навчає, і тими, хто працює та шукає працівників.

Це дає змогу викладачам розвивати свої soft та hard skills, покращувати методику викладання, створювати якісні освітні програми та співпрацювати з ІТ-компаніями.  Студентові ж дає розуміння реальності, у якій йому доведеться працювати після університету.

За час курсу вдалося привідкрити завісу та показати основні процеси, ролі, перспективи та виклики, що зараз стоять перед ІТ-компанією. Зокрема, була нагода почути про: тренди та виклики в ІТ-індустрії, ІТ-бізнес в Україні: від аутсорсу до продукту, як зміниться світ професій та запитів на ІТ-спеціалістів, рідкісні напрямки в ІТ-індустрії, тренди в мовах програмування, soft skills та їх важливість для ІТ-фахівців, а також про можливість подальшої співпраці з компанією.