Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника знову отримав почесне звання «Лідер інновацій в освіті»

Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника знову отримав почесне звання «Лідер інновацій в освіті»! Конкурс на його отримання відбувся у Києві в рамках ХІI Міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті» та ХI Міжнародної виставки World Edu. Це єдиний професійний форум освітніх, наукових і науково-технічних інновацій в Україні, на якому широко представлені інноваційні досягнення галузі освіти.

Пишаємося, що представлену на конкурсі «Лідер інновацій в освіті» Прикарпатським університетом роботу «Інноваційні інструменти вдосконалення системи внутрішнього забезпечення якості освітньої діяльності і якості вищої освіти на основі моделі процесів PDCA» відзначено Почесною нагородою.  Автори розробки Руслан Запухляк, Микола Кузь, Тетяна Остафійчук та Наталія Павлюк.

У числі авторів конкурсної роботи гарант освітньої програми «Якість та безпека програмного забезпечення» Микола Кузь та здобувачка освіти за цією програмою Тетяна Остафійчук. За розробку та впровадження інноваційних педагогічних технологій нагороджено Подякою професорку Валентину Якубів, яка викладає інноваційне підприємництво для студентів ОП «Якість та безпека програмного забезпечення». За вагомий особистий внесок відзначено Подякою також ректора університету Ігоря Цепенду.